sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Review al Camera auto Tellur HD DVR cu ecran LCD de 2.5’’Am revenit si cu o prezentare video a Camerei auto Tellur HD DVR cu ecran LCD de 2.5’. 
Acest produs ne-a fost trimis spre testare de catre compania Tellur in parteneriat cu Buzzstore. Recomand ca fiecare conducator auto sa detina o camera auto care sa inregistreze traficul. Locuind in Bucuresti, este imposibil ca macar o data sa nu fii sicanat in trafic de alti conducatori mai "grabiti". Din fericire nu ne-am ales niciodata cu pagube dar daca s-ar fi intamplat asta, ne-am fi dorit sa avem un video ca dovada.

 Camera poate inregistra clipuri video pentru cei care doresc sa isi monitorizeze masina in trafic
Este foarte simplu de montat, pornit, este usoara, nu incomodeaza cu absolut nimic conducatorul auto. Deasemenea inregistreaza si audio, nu trebuie sa tipi sa se auda si sunetul nu este distorsionat de zgomotul masinii in mers.

Ce este foarte avantajos, este faptul ca se poate folosi cu orice card SD cu o marime de pana la 32 GB. Noi folosim un card de 2 GB care ne permite sa inregistram 20 de minute.

Pachetul vine si cu accesorii: suportul de parbriz, incarcator auto, cablu USB si o baterie reincarcabila.


Am realizat si o scurta prezentare a camerei :
https://www.youtube.com/watch?v=iEb1sFXiDUo


Filmari realizate cu camera in traficul din Bucuresti :

https://www.youtube.com/watch?v=DQR41OoCW-U

https://www.youtube.com/watch?v=xSwrw3xpTTICamera video  Tellur poate fi achizitionata din orice magazin online (emag, pc garage etc).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu