miercuri, 6 ianuarie 2016

Experienta Tellur

In primul rand doresc sa multumesc @BuZZStore si @TellurInternational pentru ocazia de a testa accesoriile oferite in cadrul campaniei #buzztellur. 
Coletul a fost alcatuit din urmatoarele produse : 
- Selfie Stick Wireless Bluetooth Tellur
- Camera auto Tellur HD DVR - Supportul de tablet Tellur
- Modulatorul FM auto Tellur.

 Am testat cu placere fiecare produs si pot spune ca am ramas impresionat de calitatea lor. 


Selfie stick-ul wireless Tellur este un produs foarte usor de folosit, cu o dimensiune ajustabila astfel incat si cele mai late telefoane pot fi folosite fara probleme pentru telefoanele cu Android(eu personal am un LG G4). 
 Se conecteaza foarte usor, trebuie decat sa il pornesti, sa ai activ Bluetooth-ul pe telefon si device-ul e pregatit pentru cele mai nebune poze. 
Buna dispozitie este garantata ! Asa vine ambalat :Modulatorul FM auto Tellur T844-C este solutia perfecta pentru persoanele care doresc sa asculte si altceva decat radio dar nu au port usb la casetofon. 
Noi nu avem, iar pana foloseam cd-uri cu muzica. Nu a fost o experienta placuta deoarece erau foarte greu de actualizat cu cele mai noi melodii. 
Acum cu acest modulator si cu un stick USB (sau SD card) poti reda orice fisier MP3 dorit (de exemplu albumul preferat de la Metallica). Avantajos este faptul ca nu trebuie sa ii asiguri tu incarcarea (prin baterie sau alte metode greoaie) ci se incarca singur imediat ce il introduci in bricheta masinii. 
Il recomand!! Merge perfect, nu se intrerupe, lumina sa nu e deranjanta pe timpul noptii.


Pentru mai multa siguranta in trafic va recomand Camera auto Tellur.  Este foarte usor de montat si de folosit. 
Dispune de un ecran de 2.5 inch si filmeaza HD la o rezolutie de 1280x960. Deasemenea este prevazuta cu 6 LED-uri pentru night vision. 
Pentru stocarea filmarii puteti folosi orice SD card cu o capacitate de pana la 32 GB.
Pachetul vine si cu accesorii: suportul de parbriz, incarcator auto, cablu USB si o baterie reincarcabila.Ultimul accesoriu Tellur este Suport auto pentru tableta. Este un must have la fiecare autoturism!
Poate fi folosit atat pentru a putea verifica GPS-ul de pe tableta cat si de pasageri pentru a viziona filmul preferat la un drum lung. Poate fi folosit pentru orice tableta / ebook / GPS /ecran LED cu marimi intre 7 - 10 inch. 
Se poate instala atat pe parbriz cat si pe tetierele scaunelor din fata. Suportul este compatibil cu orice tip de tableta/ ebook reader/ GPS intre 7"-10". 
 Se dezinstaleaza la fel de rapid cum a fost si montat!


Un comentariu: